Články

Mistrovství České republiky Brno 12.-13.10.2012 Po dvou letech jsem opět lezl na MČR. Pravda, že stěna na Rajčeti mně nesedí profilem, ale každý z nás měl podmínky stejné. 18 mužů a 10 žen se popralo s výborně postavenýma cestama. V sobotu se mně lezlo příšerně a říkal jsem si, co tam vlastně dělám... V neděli už bylo lépe, ale ty stropy... V semifinále jsem si nepřehodil nohy na krápník a to mně stálo dost sil, takže top se nekonal. Do finále jsem šel ze 7.místa. Ve finále jsem dal maximum, na co jsem měl. Dole jsem nejen já zapomněl cvaknout první expresku, tak jsem se musel vracet. Pak jsem skoro spadl u třetí presky. To mě taky nerozhodilo a pak jsem už hrnul do stropu. Tam jsem si opět nepřehodil nohy a ve výsledku mně chyběl jeden chyt na 3.místo! Celkově jsem tedy bral 5. místo, jako v roce 2008 v Praze na Smíchově. 4. místo obsadil hodně nadějný junior Petr Čermák, 3. místo obsadil Tomáš Binter, kterému moc gratuluju a taky smekám, jak zvládl celou sezónu! 2. místo bral skvěle lezoucí junior Roman Kučera a 1. místo obsadil samozřejmě Martin Stráník. Všem velká gratulace!

 V ženách předvedla úžasný výkon Andy Pavlincová a topem ve finále získala 1. místo! Na 2. místě skončila Iva Vejmolová. Její výkon mě též nadchl! 3. místo obsadila Terka Svobodová. Všem holkám též velká gratulace!

 Celkově jsem za rok 2012 v Českém poháru obsadil 2. místo, se kterým jsem moc spokojený! Pokud budu zdráv, tak bych příští rok ještě rád závodil.

Foto: Blažena Mrlinová































Foto: Jaroslav Antl


Foto: Jaroslav Antl